Οδηγός επιχειρήσεων

Ν. Γ. Ιωάννου Κ ΣΙΑ Ο.Ε. - Εμπορίο Κοσμημάτων Κ Εργαστηριο Χρυσοχοίας Κηφισιά

Η ιστορία ξεκινά 40 χρόνια πριν…
…όταν το 1970 ο Γιώργος Ιωάννου δραστηριοποιείται για πρώτη φορά στο χώρο του κοσμήματος. Το 1991 ανοίγει το δικό του εργαστήριο δημιουργίας κοσμημάτων και στα 20 χρόνια επιτυχημένης πορείας του στο χώρο, η εμπειρία και η βαθιά γνώση του αντικειμένου τον οδηγούν στην ανάπτυξη ενός εκτεταμένου δικτύου πώλησης σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ιωάννου Νίκος
Παπαδιαμάντη 1
Κηφισιά
No image available
No image available
14562
2108018717
info@ioannoujewllery.gr
Ioannou Jewellery
Ioannou Jewellery
Στίγμα Τοποθεσίας
  • Πιστωτική κάρτα
  • Μετρητοίς από το κατάστημα
No image available
κοσμηματοπωλείο κηφισιά, χρυσοχοείο κηφισιά, σκουλαρίκια, κοσμήματα, βέρες, κοσμηματοπωλειο κηφισια, χρυσοχοειο κηφισια, σκουλαρικια, κοσμηματα, βερες
Βρίσκεται σε: Κοσμηματοπωλεία

ABOUT US

my MarketBook Logo

Στο my MarketBook έχεις έναν online οδηγό επιχειρήσεων στο χέρι σου. Βρες τεχνίτες, επαγγελματίες υπηρεσιών, εμπορικά καταστήματα, χώρους εστίασης και τοπικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Αν έχεις κι εσύ επιχείρηση, μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή και να εμφανίζεσαι στον οδηγό μας.