ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Πέραν της προβολής σας στο my-marketbook.gr, προτείνουμε και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη διαχείριση πρόσθετων προωθητικών ενεργειών, με σκοπό να συμβάλουμε καθοριστικά στην επίτευξη των μοναδικών στόχων που θέτει η κάθε επιχείρηση,  σε ό,τι αφορά την επιτυχή πορεία της στην αγορά του διαδικτύου.
Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αναφέρουμε παράκατω κάποια πακέτα που τρέχουν από την ομάδα μας.

 

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΕ BANNER

ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ !

Η ομάδα μας ενεργοποιεί και διαχειρίζεται την καμπάνια σας στοχεύοντας την προβολή του banner σας εντός του δικτύου εμφάνισης της Google και συγκεκριμένα στους πλέον αναγνωρίσιμους για το ευρύ κοινό ιστότοπους της Ελλάδας.

Τα sites που θα προβληθεί το banner ορίζονται εξ' αρχής και είναι δικής σας επιλογής, βάσει της διαθεσιμότητας που ανακοινώνει το δίκτυο της Google.
Το banneraki σας μπορεί να είναι είτε σταθερό είτε σε μορφή κυλιόμενης αναπαραγωγής εικόνων, τις οποίες επιλέγετε. 

 

 

ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ !

Το προτεινόμενο πακέτο προβολής περιλαμβάνει συνολικά προκαθορισμένο αριθμό προβολών του banner σας σε προσυμφωνημένα sites
Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καταληκτικός χρόνος παύσης της διαφήμισής σας. Η παύση προκύπτει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί μέχρι και η τελευταία προβολή!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια προβολής, σας κοινοποιείται επίσημη αναφορά στατιστικών ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τον αριθμό των εμφανίσεών σας ανά site!

  

ΚΟΣΤΟΣ & ΑΞΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ !

- Η μέθοδος προβολής με banner εξυπηρετεί τις ανάγκες καθιέρωσης του ονόματός σας στα μάτια του κοινού σχετικά με τη δραστηριότητά σας. Η εκπλήρωση του στόχου αυτού εξυπηρετείται με την επίμονη επανάληψη του διαφημιστικού σας μηνύματος.
- Το κόστος του πακέτου προβολής καθορίζεται ΜΟΝΟ από το πλήθος των προβολών που προέκυψαν, το γνωρίζετε εξ' αρχής, είναι μη μεταβαλλόμενο και.ανεξάρτητο του όγκου των clicks.
- Για τον λόγο αυτό μπορείτε να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αξία επένδυσης, καθότι ο συγκεκριμένος τρόπος προώθησης διέπεται με κόστος επένδυσης αλλά σε επιβεβαιωμένες προβολές της διαφήμισής σας.

                                                  

Σας παραθέτουμε τα κάτωθι ενδεικτικά παραδείγματα banners

 

transveho-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook ad-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook -300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

argo-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

argo-300x250-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook falafel-project-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

-300x250-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KARAXALIOU-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KARAXALIOU-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook KEMOS-300X250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook KOUTRAS-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KEMOS-728x90-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

XATZHMELETH-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook PARASXOS-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook FRANTZESKAKH-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

XATZHMELETH-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

 


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ GOOGLE


Αντίστοιχο πακέτο είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε, με προκαθορισμένες λέξεις κλειδιά για προκαθορισμένο αριθμό προβολών συνολικά.

 Έτσι, όταν κάποιος χρήστης (δυνητικός πελάτης) αναζητά τη δραστηριότητά σας θα βλέπει την διαφήμισή σας στα αποτελέσματα της Google και κάνοντας κλικ θα ανοίγει η σελίδα παρουσίασης της εταιρίας σας.


google-search-1st-page Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

BANNER ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ REMARKETING

 ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ REMARKETING!

Μέσω του κώδικα καταγραφής η Google καταγράφει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε μια λίστα επαναληπτικού μάρκετινγκ.

Έτσι, έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει και να προβάλει επαναλαμβανόμενα τη διαφήμισή σας στον συγκεκριμένο χρήστη σε όποιο site επισκέπτεται εντός του δικτύου της (Google).

Σε αυτή την περίπτωση το προτεινόμενο από την ομάδα μας πακέτο είναι κατ'ελάχιστο δίμηνης διάρκειας με συγκεκριμένο και αμετάβλητο κόστος ανεξάρτητα του όγκου των clicks και των εμφανίσεων.

google remarketing code 

 

  

© 2022 my-MarketBook.gr

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας !

210 5316 624, 210 5622 225, Ιερά Οδός 311, 12244, Αιγάλεω

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.