Παύλος Συμπεράς κ ΣΙΑ Ε.Ε. - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα

 

Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα

Λίγα λόγια για μας

Παρέχουμε όλο το φάσμα των Ασφαλιστικών υπηρεσιών τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε Νομικά πρόσωπα. Μπορούμε να προσφέρουμε διαρκώς στους ασφαλισμένους μας υπηρεσίες ποιότητας μέσω των πιο σύγχρονων ασφαλιστικών διαδικασιών.

Να λειτουργούμε πάντοτε με γνώμονα την αξιοπιστία, το ήθος, και την κοινωνική ευθύνη, αναλογιζόμενοι την πολυετή, αξιοπρεπή και επιτυχημένη πορεία μας στον ασφαλιστικό χώρο.

Στηριζόμαστε πάνω στην αναλυτική μελέτη κάθε περίπτωσης ξεχωριστά, για την άριστη εξυπηρέτηση των Πελατών μας. Ανοίγουμε νέους δρόμους για την πρόσκτηση νέων ευχαριστημένων Πελατών.

Η πολυετής μας εμπειρία και η επιτυχής δραστηριοποίησή μας στο χώρο έχουν σαν αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας. Προσωπική επαφή και επικοινωνία με τον υποψήφιο Πελάτη, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναζητούμε και να βρίσκουμε τις ιδανικότερες λύσεις στα ασφαλιστικά θέματα που τον απασχολούν.

Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και εξυπηρέτησης τηλεφωνικά, με επιστολές, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο με τακτικά ραντεβού.

Όμως οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε δεν αφορούν μόνο το ασφαλιστικό κλάδο, αλλά και το χρηματοοικονομικό κομμάτι. Παροχές συμβουλών και λύσεων σε επενδυτικά θέματα, σε ατομικό ή εταιρικό επίπεδο, δημιουργία κεφαλαίων, διαχείριση χρημάτων είναι κάποιες από τις δυνατότητες που έχουμε.

 

Υπηρεσίες που παρέχουμε

  • Ατομικές ασφαλίσεις
  • Επαγγελματικές ασφαλίσεις
  • Ομαδικές ασφαλίσεις
  • Επενδυτικές λύσεις
  • Επενδυτικές συμβουλές
  • Δημιουργία κεφαλαίου
  • Διαχείριση χρημάτων
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Παύλος Συμπεράς
Οδός: Συρράκου 20
Πόλη: Αθήνα
Τ.Κ.: 10444
Τηλέφωνο: 2114056989
img_κατάλογος  - Επαγγελματικές Υπηρεσίες - Ασφαλιστικά πρακτορεία - Παύλος Συμπεράς κ Σια ε.ε - Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα - my MarketBook
images
Email: pavlossi@gmail.com
Website: symperas
Facebook: pavlos symperas
Τρόποι πληρωμής:
  • Μετρητοίς από το κατάστημα
Σχετικά Tags: Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα,ασφάλειες υγείας,ασφάλειες ζωής,επαγγελματικές ασφάλειες,επενδυτικοί σύμβουλοι, Ασφαλιστικοι Συμβουλοι Αθηνα,ασφαλειες υγειας,ασφαλειες ζωης,επαγγελματικες ασφαλειες,επενδυτικοι συμβουλοι
images1
B-Tags: Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα,ασφάλειες υγείας,ασφάλειες ζωής,επαγγελματικές ασφάλειες,επενδυτικοί σύμβουλοι, Ασφαλιστικοι Συμβουλοι Αθηνα,ασφαλειες υγειας,ασφαλειες ζωης,επαγγελματικες ασφαλειες,επενδυτικοι συμβουλοι
U-Tags: Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι Αθήνα,ασφάλειες υγείας,ασφάλειες ζωής,επαγγελματικές ασφάλειες,επενδυτικοί σύμβουλοι, Ασφαλιστικοι Συμβουλοι Αθηνα,ασφαλειες υγειας,ασφαλειες ζωης,επαγγελματικες ασφαλειες,επενδυτικοι συμβουλοι

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie από την Google για την παροχή των υπηρεσιών της, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.