proothitikes energeies

 

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Πέραν της προβολής σας στο my-marketbook.gr, προτείνουμε και είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τη διαχείριση πρόσθετων προωθητικών ενεργειών, με σκοπό να συμβάλουμε καθοριστικά στην επίτευξη των μοναδικών στόχων που θέτει η κάθε επιχείρηση,  σε ό,τι αφορά την επιτυχή πορεία της στην αγορά του διαδικτύου.

Ενδεικτικά, και όχι περιοριστικά, σας παρουσιάζουμε πακέτο προώθησης του οποίου η στρατηγική εστιάζει στη διεύρυνση της αναγνωρισιμότητας του brandname σας στο ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα διεκδικεί το ενδιαφέρον δυνητικών πελατών σας.

 

 

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΜΕ BANNER

ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ !

Η ομάδα μας ενεργοποιεί και διαχειρίζεται την καμπάνια σας στοχεύοντας την προβολή του banner σας εντός του δικτύου εμφάνισης της Google και συγκεκριμένα στους πλέον αναγνωρίσιμους για το ευρύ κοινό ιστότοπους της Ελλάδας.

Τα sites που θα προβληθεί το banner ορίζονται εξ' αρχής και είναι δικής σας επιλογής, βάσει της διαθεσιμότητας που ανακοινώνει το δίκτυο της Google.
Το banneraki σας μπορεί να είναι είτε σταθερό είτε σε μορφή κυλιόμενης αναπαραγωγής εικόνων, τις οποίες επιλέγετε. 

 

 


ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΛΕΣΤΕ !

Το προτεινόμενο πακέτο προβολής περιλαμβάνει συνολικά προκαθορισμένο αριθμό προβολών του banner σας σε προσυμφωνημένα sites
Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει καταληκτικός χρόνος παύσης της διαφήμισής σας. Η παύση προκύπτει μόνο εφόσον πραγματοποιηθεί μέχρι και η τελευταία προβολή!

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια προβολής, σας κοινοποιείται επίσημη αναφορά στατιστικών ώστε να γνωρίζετε ακριβώς τον αριθμό των εμφανίσεών σας ανά site!

  

ΚΟΣΤΟΣ & ΑΞΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ !

- Η μέθοδος προβολής με banner εξυπηρετεί τις ανάγκες καθιέρωσης του ονόματός σας στα μάτια του κοινού σχετικά με τη δραστηριότητά σας. Η εκπλήρωση του στόχου αυτού εξυπηρετείται με την επίμονη επανάληψη του διαφημιστικού σας μηνύματος.
- Το κόστος του πακέτου προβολής καθορίζεται ΜΟΝΟ από το πλήθος των προβολών που προέκυψαν, το γνωρίζετε εξ' αρχής, είναι μη μεταβαλλόμενο και.ανεξάρτητο του όγκου των clicks.
- Για τον λόγο αυτό μπορείτε να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την αξία επένδυσης, καθότι ο συγκεκριμένος τρόπος προώθησης διέπεται με κόστος επένδυσης αλλά σε επιβεβαιωμένες προβολές της διαφήμισής σας.

                                                  

Σας παραθέτουμε τα κάτωθι ενδεικτικά παραδείγματα banners

 

transveho-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook ad-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook -300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

argo-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

argo-300x250-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook falafel-project-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

-300x250-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KARAXALIOU-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KARAXALIOU-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook KEMOS-300X250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook KOUTRAS-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

KEMOS-728x90-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

XATZHMELETH-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook PARASXOS-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook FRANTZESKAKH-300x250 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

XATZHMELETH-728x90 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

 


 

 
ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ 2 ΔΩΡΑ..

Πρόσθετη διαφήμιση στην σελίδα αναζήτησης της Google, με προκαθορισμένες λέξεις κλειδιά για προκαθορισμένο αριθμό προβολών συνολικά.

 Έτσι, όταν κάποιος χρήστης (δυνητικός πελάτης) αναζητά τη δραστηριότητά σας θα βλέπει την διαφήμισή σας στα αποτελέσματα της Google και κάνοντας κλικ θα ανοίγει η σελίδα παρουσίασης της εταιρίας σας.


google-search-1st-page Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ

Παράλληλα, ως 2ο ΔΩΡΟ, σας εντάσσουμε στο έντυπο εμπορικό κατάλογό μας που αφορά την περιοχή της Αττικής, για το τρέχον εξάμηνο του έτους.

Η παρουσίασή σας στον έντυπο κατάλογο μπορεί να γίνει με έναν από τους κάτωθι τύπους καταχώρησης:

 Τύπος Καταχώρησης Παράδειγμα
Bold Καταχώρηση BOLD Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook
Απλή Διαφήμιση
APLI Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook
Διακεκριμένη Διαφήμιση DIAKEKR-2 Προωθητικές ενέργειες - my MarketBook

 

  

my-MarketBook.gr - The Website of Commercial Network

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε οποιαδήποτε απορία σας !

210 5312 621, 210 5622 250, Δημοσθένους 48, 12244, Αιγάλεω

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

  ΑΡΧΙΚΗ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ